eeese Avfuktare ADAM 20L

Artikelnr: 160575
Varumärke: eeese

3 299 kr
st
Delbetala med SVEA Ekonomi Delbetala från 188,40 kr/mån
Webblager    Butikslager
Fri frakt   Skickas inom 7-10 dagar    14 dagar öppet köp
 

Beskrivning

Avfuktaren Adam är känd för att vara lika tyst som ett kylskåp.

Fördelar

  • Kompakt och effektiv för stora ytor. Avfuktaren Adam är den perfekta kombinationen av design, teknik och köldmedium. Detta innebär att avfuktaren är otroligt kompakt i förhållande till sin stora vattentank, som rymmer hela 5 liter. De integrerade handtagen på varje sida gör maskinen flyttbar. För även om denna avfuktare kan utvinna hela 20 liter vatten från luften per dag lyckas den bevara den eleganta och eleganta designen, så att du vill att avfuktaren ska stå framme.
  • Avfuktaren som bara arbetar vid behov. Den behändiga timerfunktionen är enkel att styra så att avfuktaren bara körs när du vill. Avfuktaren Adam har låg energiförbrukning jämfört med andra avfuktare med samma kapacitet. Den är utrustad med en smart funktion som gör att du kan ställa in önskad fuktnivå via den lättanvända LED-displayen. När denna fuktnivå uppnås stängs avfuktaren av automatiskt och slås på igen när fuktighetsnivån överskrids.
  • Klädtorkningsfunktionen som gör att kläderna torkar snabbare. Avfuktaren Adam har en populär torkfunktion som är extra bra på fuktiga dagar eller när det är dags för tvätt. Den inbyggda klädtorkningsfunktionen, som drar ut överflödig fukt ut ur rummet, gör nämligen att torktiden för våta ytterkläder eller tvätt förkortas markant.
  • I många familjer används torktumlaren flitigt flera gånger i veckan. Det sliter både på dina kläder, drar ström och vattenförbrukningen och är skadligt för miljön. Därför är klädtorkningsfunktionen på denna avfuktare populär. Den torkar familjens våta ytterplagg och tvätt på rekordtid. Med bara ett klick på displayen startas den praktiska torkfunktionen för kläder. Bekvämt, enkelt och inget slitage på kläderna!
  • Kontinuerlig dränering så att du slipper tömma vattenbehållaren. Avfuktaren stängs även av automatiskt när tanken är full så att apparaten inte drar ström i onödan. Dessutom kan du använda avfuktaren med ett kontinuerligt avlopp så att du kan ansluta avfuktaren direkt till avloppet via en slang och därför helt slipper tömma vattenbehållaren. Avfuktaren har också ett tvättbart filter och automatisk avfrostningsfunktion.
  • Avfuktaren Adam väger 15,2 kg, har integrerade handtag på sidorna och körs på 4 st 360-graders robusta löphjul.
  • Adam-en kvalitetsprodukt från eeese. Adam ingår i den populära serien från eeese. Alla avfuktare i denna serie är skapade utifrån målet om den perfekta synergin mellan gedigen kunskap om det europeiska klimatet och miljön, snygg och strömlinjeformad skandinavisk design och den senaste tekniken för luftkonditioneringsaggregat och luftkylning. Därför uppfyller alla produkter från eeese från år 2020 framtidens miljökrav.
  • Choose green go with eeese. Våra luftkonditioneringsaggregat och avfuktare innehåller köldmediet R290, som är ett mer miljövänligt köldmedium än de fluorerade gaser (HFC) som hittills har använts som köldmedium i luftkonditioneringsaggregat, avfuktare och många andra maskiner. Köldmediet R290 har en global uppvärmningspotential (GWP) på 3 som inte bryter ned ozonskiktet.

Adam är elegant designad och klarar av att hålla områden på upp till 100 m2 fria från överflödig fukt. Det gör att den passar perfekt in i både vardagsrum och källarlokaler. Denna avfuktare är tyst som ett kylskåp och strömlinjeformad för att passa in i varje heminredning. Placera avfuktaren i vardagsrummet, sovrummet, köket, grovköket eller var du nu vill bli av med fukt och förbättra ditt inomhusklimat avsevärt. Adam är elegant designad och klarar av att hålla områden på upp till 100 m2 fria från överflödig fukt.


Tekniska data
Max. arbetsyta m2100
Rekommenderat arbetsområde m22-70
Kapacitet 30 °C/RH80% L/dygn20
Kapacitet 27 °C/RH60% L/dygn11,5
Strömförbrukning (i drift) W255
Strömförsörjning V/Hz220-240/50
Timer t1 ~ 24
Fläkthastighet2
Luftvolym hög m3/h145
Luftvolym låg m3/h130
Ljudnivå hög dB(A)44
Ljudnivå låg dB(A)42
Vattentank L5,0
Drifttemperatur °C5~35
KompressorStämpel
KöldmediumR290
FilterTvättbart
Avloppsslang diameter mm14
Nettovikt kg15,2
Bruttovikt kg17,4
Produktens storlek (BDH) mm335x285x540
Paketets storlek (BDH) mm385x330x585

Specifikation

Artikelnummer: 160575
Tillverkarnr: 2503
EAN: 5704841025035

Produkten finns i följande kategorier:

Värme & kyla / Luftavfuktare