eeese Avfuktare EMIL 10L

Artikelnr: 160574
Varumärke: eeese

2 399 kr
st
Delbetala med SVEA Ekonomi Delbetala från 146,89 kr/mån
På väg hem    14 dagar öppet köp
 

Beskrivning

Emil den kompakta, tysta avfuktaren med många bra egenskaper.

Fördelar

  • Torkfunktion för kläder effektivt, bättre för miljön och strömsnålare. I många familjer går torktumlaren flera gånger i veckan. Det sliter både på dina kläder, drar ström och vatten och är skadligt för miljön. Därför är denna avfuktares klädtorkningsunktion mycket populär. Den torkar familjens våta ytterplagg och tvätt på rekordtid. Med bara ett klick på displayen startas den praktiska torkfunktionen för kläder. Eftersom strömförbrukningen är så låg som 160W är denna avfuktare ett billigare och smartare alternativ till en torktumlare.
  • Avfuktaren med det diskreta ljudet. Med en vikt på endast 10,5 kilo är det lätt att flytta runt avfuktaren beroende på vilket rum du ska använda den i. Avfuktaren är utrustad med fyra robusta 360-graders hjul, praktiskt bärhandtag som en integrerad del av designen. Emil kan ställas in i två steg och i båda stegen är avfuktarens ljudnivå mycket begränsad -36 dB i steg 1 och 40 dB i steg 2. Därför kan Emil användas i vardagsrum du kommer bara att märka avfuktaren om du lyssnar noga.
  • Lätt inställning av fuktnivå. Emil är utrustad med en smart LED-display med softkey så att du enkelt kan ställa in önskad fuktnivå. Emil stänger av sig själv när fuktnivån är nådd och startar automatiskt igen när fuktighetsnivån överskrids. Filtret är tvättbart och avfuktaren har automatisk avstängningsfunktion när tanken måste tömmas.
  • Möjlighet till kontinuerlig dränering. Avfuktaren har möjlighet till kontinuerlig dränering så att du kan ansluta den direkt till avloppet via en slang och därmed inte behöver fundera på om den behöver tömmas.
  • En mycket låg effektförbrukning. Med den praktiska timerfunktionen kan du styra när avfuktaren är aktiv. Avfuktaren har en låg strömförbrukning på 160W. Detta är mycket lågt för en avfuktare med en kapacitet på 10 liter per dag. Temperaturen och luftfuktigheten i rummet är mycket viktigt när det gäller hur många liter fukt som hanteras under dagen.
  • Emil en kvalitetsprodukt från eeese. Emil ingår i den populära serien från eeese. Alla avfuktare i denna serie är skapade utifrån målet om den perfekta synergin mellan gedigen kunskap om det europeiska klimatet och miljön, snygg och strömlinjeformad skandinavisk design och den senaste tekniken för luftkonditioneringsaggregat och luftkylning. Därför uppfyller alla produkter från eeese från år 2020 framtidens miljökrav.

När det gäller ljudnivån sticker Emil ut. Med en ljudnivå på endast 36 dB och den snygga designen passar Emil perfekt in i mindre rum, grovköket, hallar och uppvärmda källare. Emil är den minsta och mest kompakta avfuktaren från eeese. Designen är både klassisk och elegant så att den diskret kan ta bort fukt i den uppvärmda källaren och mindre rum. Emil har storlek och kapacitet för ett mindre vardagsrum på upp till 40 kvadratmeter. Denna avfuktare är utrustad med Auto-läge som styr luftfuktigheten i rummet och avlägsnar överflödig fukt under uppvärmningen. I många familjer går torktumlaren flera gånger i veckan. Det sliter både på dina kläder, drar ström och vatten och är skadligt för miljön. Därför är denna avfuktares klädtorkningsunktion mycket populär. Den torkar familjens våta ytterplagg och tvätt på rekordtid. Med bara ett klick på displayen startas den praktiska torkfunktionen för kläder. Eftersom strömförbrukningen är så låg som 160W är denna avfuktare ett billigare och smartare alternativ till en torktumlare.


Tekniska data
Max. arbetsyta m240
Rekommenderat arbetsområde30 m2 2-30
Kapacitet 30 °C/RH80% L/dygn10
Kapacitet 27 °C/RH60% L/dygn5
Strömförbrukning (i drift) W160
Strömförsörjning V/Hz220-240/50
Timer t1 ~ 24
Fläkthastighet2
Luftvolym hög m3/h100
Luftvolym låg m3/h77
Ljudnivå hög dB(A)40
Ljudnivå låg dB(A)36
Vattentank L2,6
Drifttemperatur °C5~35
KompressorStämpel
KöldmediumR134a
FilterTvättbart
Avloppsslang diameter14 mm
Nettovikt8,5 kg 10,5
Bruttovikt11,5 kg
Produktens storlek (BDH) mm300x250x463
Paketets storlek (BDH) mm357x320x517

Specifikation

Artikelnummer: 160574
Tillverkarnr: 2501
EAN: 5704841025011

Produkten finns i följande kategorier:

Värme & kyla / Luftavfuktare