Priser visas inkl. moms
Fri frakt från 500 kr

Multi Trolley Standard 6.0 flyttvagn

Artikelnr: 150541
Varumärke: Multi Trolley

4 995 kr
st
Delbetala med SVEA Ekonomi Delbetala från 266,62 kr/mån
Tillfälligt slut
 

Beskrivning

MultiTrolley Standard 6.0 är en flyttvagn utvecklad för att en person enkelt ska kunna flytta tunga och otympliga kontors- och hemmamöbler på egen hand. Genom att slippa lyfta eller bära undviker du risken för skador och de smidiga hjulen gör vagnen lätt att manövrera även i trånga utrymmen.

MultiTrolley Standard 6.0 är vår storsäljare och kan med hjälp av de flexibla stolparna användas till att flytta många olika typer av möbler.

Fördelar

  • Nöjda kunder – genom att en person kan utföra jobb där det tidigare har behövts två spar dina kunder pengar på denna effektiva metod. Multi Trolley gör det smidigt att manövrera stora och otympliga föremål vilket gör det lätt att undvika skada på både flyttobjekt och i lokaler.
  • Säker personal – Multi Trolley är en rekommenderad arbetsmetod av EHSS (Svenska Ergonomiföreningen) och möter EU-direktivet om manuell hantering (90/269/EEC). Genom att undvika tunga lyft och att bära otympliga objekt kan du ge både dig och din personal en ergonomisk arbetsmiljö med minimerad risk för arbetsskador och sjukskrivningar.
  • Ökad lönsamhet – genom att effektivisera din personalstyrka och din tid blir Multi Trolley snabbt en lönsam investering. Den smidiga och snabba hanteringen av flyttobjekt ute hos kund minskar risken för reklamationer och ökar nöjdheten hos kunden. Genom den ergonomiska arbetsmetoden som möter gällande EU-direktiv minskar risken av betungande personalkostnader i samband med kostsamma sjukskrivningar. Därför kan vi stolt konstatera att köpet av en Multi Trolley är ett ekonomiskt val.

Användning

Montera Multi Trolley på din möbel genom att justera låsstolparna. Tryck ned bromsarna innan montering på möbeln. Innan tippning, se till att alla hjul pekar nedåt. Tippa möbeln så att de fyra hjul står stadigt på marken. Lås upp hjulen och sedan är det bara att rulla iväg.

Innan användning kontrollera montage av hjul, låsstolpar, stödstolpar och bromsar.


Tekniska data
Längd78 cm
Bredd42 cm
Höjd stödstolpe76 cm
Höjd låsstolpe42 cm
Vikt12 kg
Max belastning250 kg
Material2mm stålprofil

Specifikation

Artikelnummer: 150541
Tillverkarnr: MT16-111-PW-QL