Priser visas inkl. moms
Fri frakt från 500 kr

Balma Skruvkompressor BRIO 11E 10 bar TM500 l med kyltork

Artikelnr: 123200
Varumärke: Balma

69 995 kr
st
Delbetala med SVEA Ekonomi Delbetala från 3 264,42 kr/mån
Webblager, snart slut    Butikslager, snart slut
Fri frakt   Skickas inom 24 timmar

Ställ en fråga om Balma Skruvkompressor BRIO 11E 10 bar TM500 l med kyltork


Felaktig reCaptcha.
 

Beskrivning

Skruvkompressorn Balma BRIO är din nya arbetskamrat som gör arbetet med tryckluft enkelt och smidigt. Skruvkompressorn Balma BRIO är en kompakt skruvkompressor som är monterad på tank med integrerad kyltork som skapar torr och fin luft vilket gör att den är extremt lätt att installera och har en extremt låg ljudnivå vid drift. Skruvkompressorn Balma BRIO är utrustad med lättöverskådlig kontrollpanel för enkelt och säkert handhavande. Skruvkompressorn har ett effektivt kylsystem med en koaxialfläkt som erbjuder en perfekt kylning som är mer effektiv än vattenkylning för alla interna komponenter. Detta leder till högre effektivitet och bättre driftsäkerhet under drift. Balma BRIO är kostnadseffektiv på grund av att den har långa serviceintervaller och ett externt nivåglas för oljenivån vilket medför att det är lättåtkomligt att kontrollera oljenivån. Maskinen är byggd så att det är lätt att komma åt alla filter så som luftfilter, oljefilter separatorfilter och även påfyllninn och avtappning vid oljebyte.

Balma Brio är som alla andra Balma produkter byggd med den mest avancerade tekniken och teknologin i rotordesignen, oljebesparingen, tätningarna samt alla lager som finns i skruvkompressorn.
Skruvkompressorn är utrustad med den smidiga kontrollpanelen Infologic 2 Basic controller. I denna digitala och smidiga kontrollpanel så kan man avläsa och ändra flera parametrar i skruvkompressorn. Det går att avläsa tryck samt temperaturer, drifttimmar, arbetstimmar, servicevarningar, felkoder och ändra arbetstryck.

Tekniska data
Spänning: 400 Volt
Motoreffekt: 11 kW / 15 hk
Fri avgiven luft: 1416 l/min
Max Arbetstryck: 10 bar
Tank: 500 liter
Kyltork: Ja
Ljudnivå: 69 dB(A)
Mått lxbxh: 1945x720x1468 mm
Vikt: 315 kg

Specifikation

Artikelnummer: 123200
Tillverkarnr: 4152023430