3M Peltor Peltor WorkTunes Pro hörselskydd med hjässbygel, HRXS220A

Artikelnr: 119078
Varumärke: 3M Peltor

845 kr
st
Delbetala med SVEA Ekonomi Delbetala från 106,66 kr/mån
På väg hem    14 dagar öppet köp
 

Beskrivning

3M Peltor WorkTunes Pro är ett hörselskydd med inbyggd FM-radio i en ny svart design. Flera smarta funktioner är också nya och fördelarna de ger kommer du att uppskatta under alla timmar du använder WorkTunes Pro. Naturligtvis känner du fortfarande igen den välkända komforten som du förväntar dig av ett 3M Peltor hörselskydd.

Förbättrat ljud
Med WorkTunes Pro kan du lyssna på radio och musik medan du jobbar och hela tiden är du skyddad mot bullret runt omkring dig. Ny högtalardesign och ny modern elektronik ger förbättrad ljudkvaliteten som gör att du nu kan njuta av musiken ännu mer. För din säkerhet är musiken och ljudet i kåporna alltid begränsat till max 82 dB.

Inbyggd antenn
Förmodligen lägger du märke till att antennen som brukar finnas på en FM-radio saknas på WorkTunes Pro. Naturligtvis har WorkTunes Pro fortfarande en antenn, men för din skull är den inbyggd så att du slipper slå i den och fastna när det är trångt.

Elektroniken är mer skyddad
WorkTunes Pro har Dual Shell Design vilket gör att all elektronik kan placeras på utsidan av kåpan istället för på insidan. Nu är elektroniken bättre skyddad från svett och fukt som annars kan skada elektroniken.

En röst berättar frekvensen
När du söker stationer på en FM-radio är det ibland svårt att veta om du har hittat den station du letar efter eller inte. I WorkTunes Pro är det lätt. Nu behöver du inte längre fundera på var du är och du behöver inte heller ta av dig hörselskyddet och exponeras för buller, för att titta på en display. En guideröst talar om för dig vilken frekvens du är på när du hittar en station.

Spara dina favoritstationer
Den digitala radiokretsen i den inbyggda FM-radion gör det möjligt att spara upp till fem stationer. Nu är dina favoritstationer bara en knapptryckning borta.

Lyssna till musik från din mobil
Du kan ansluta din mobil till WorkTunes Pro via kabel till 3,5 mm stereo ingången. Plötsligt har du tillgång till alla dina spellistor, podcasts och spännande ljudböcker i din mobil. Dessutom hör du även ringsignalen och andra signaler i kåpan.

3M ID 7100088416

Specifikation

Artikelnummer: 119078
Tillverkarnr: 7100088416
EAN: 4054596123281

Andra kunder köpte även

Rek. pris: 599 kr-85%
89 kr
169 kr
319 kr
76 kr