Betalmetoder

Vi använder betallösningar från SVEA Ekonomi AB (SVEA). Se nedan vilka betalalternativ som finns tillgängliga.

Genom att klicka på ”Bekräfta köp” godkänner du SVEAs villkor samt våra villkor.

Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i kassan utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt och först efter att du har klickat på ”Bekräfta köp”. Kreditupplysningar som tas av SVEA påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, t ex banker. Om kredit inte beviljas behöver man välja ett annat betalningssätt som kortbetalning eller alternativt kontakta SVEA.

Mer information och fullständiga villkor hittar du på SVEAs hemsida. För information om din faktura eller betalning kontakta SVEAs kundservice. Du kan också se dina fakturor och betalstatus genom att logga in på Mina sidor på SVEAs hemsida.

Vi innehar SSL-certifikat och hela webbplatsen använder sig av SSL vilket gör att all trafik mellan dig och webbplatsen krypteras.

Faktura

Vid betalning via faktura samarbetar vi med SVEA. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är överlåtna till SVEA.

Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

Fakturans betalningsvillkor är 30 dagar. Fakturan skickas via mejl i samband med att ordern skickas från vårt lager. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

Delbetalning

Genom vårt samarbete med SVEA kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag.

Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

Har du några frågor så kan du ringa 08 – 514 931 13 för närmare information.

Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 195 kr, aviavgift 29 kr: 10,68 %.

Läs mer om SVEAs allmänna villkor.

Kortbetalning

Betalning med kort sker enligt gällande regler för online-betalning i Sverige och EU. Vi använder Svea Ekonomis/Webpays hostade PCI-DSS-certifierade kortbetalningslösning.

Vi accepterar följande kort: Visa och MasterCard. Pengarna reserveras på ditt konto vid ordertillfället.

Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) mycket säkert krypterade. Inga kortnummer sparas. Vi använder den senaste säkerhetstekniken för kontokortsbetalningar på nätet 3D-Secure – en standard framtagen av VISA och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid köp på nätet.