Viktig information till våra kunder angående Corona (Covid-19)

Vi på Duab följer noga information och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten så att vi tillsammans kan agera för att minska smittspridningen samt säkerställa våra medarbetares och kunders hälsa och säkerhet, vilket är vår högsta prioritet.

Vi uppmanar både kunder och medarbetare som uppvisar minsta lilla sjukdomssymptom att stanna hemma. Vi är medvetna om att läget snabbt kan förändras och är beredda på att vidta de åtgärder som krävs för att upprätthålla en säker miljö.

Mer information om Corona (Covid-19) hittar du på 1177.se eller hos Folkhälsomyndigheten.

I vår butik

Vi har öppet som vanligt men för att motverka virusets spridning har vi förstärkta riktlinjer för handhygien och utökade städrutiner. Vi försöker hålla avstånd och tar inte i hand. Vi uppmanar också dig som kund att ta hänsyn till detta genom att hålla avståndet till andra kunder.

Leveranstider

Coronakrisen har medfört en kraftigt ökad orderingång och vi har på grund av detta något längre leveranstider än vanligt.

Det råder i största allmänhet stor osäkerhet kring inkommande leveranser som ej har bekräftats med datum, detta gäller i synnerhet leveranser från utlandet.

Vi hoppas att du som kund i denna krissituation har förståelse för detta.