Priser visas inkl. moms

Tryckluft

Ett av våra största produktområden är kompressorer. Många av våra kompressorer går under namnet Drift-Air Kompressor och vi har egen import av dessa. Vi har kompressorer som passar både hem, verkstad och industri i olika storlekar och utförande.

Vi har även kompressorer från märken som Balma samt verktyg till kompressor från Atlas Copco, Bahco, Cejn och Makita m.fl. Vi har också en mängd olika tillbehör till kompressorer.

Vid köp en kompressor så ska man först tänka på hur stor mängd tryckluft som går åt för att utföra det tänkta arbetet. Detta tar man reda på genom att bestämma vad man ska använda kompressorn till, ska du använda den till att pumpa cykeldäck eller kontrollera lufttrycket på hjulen? Eller ska du kunna använda tryckluftsverktyg. Om du ska använda tryckluftsverktyg är det viktigt att du vet vad verktygen kräver i lufttryck så att kompressorn täcker upp detta och lite till. Det är alltid bättre att ta en större kompressor än vad du behöver, det är rekommenderat att ligga ca 10% högre än krävd luftmängd.

Tänk på att en kompressorer med tank över 90 liter omfattas av besiktningskraven.


Sida 1 av 26
Visar resultat 1 till 50 av 1297